อะไรคือสไตล์ของคุณ? – 8 สไตล์บวกลบคูณหารและลักษณะของพวกเขาอธิบาย

ผู้ชายที่เป็นเช่นนั้น "สปอร์ต" เธอจึงเป็น "เอก" เรามักจะได้ยินคำพูดดังกล่าว แต่คุณสงสัยว่าสิ่งที่รูปแบบเหล่านี้หมายถึงอะไร? คุณสงสัยสิ่งที่ลักษณะรูปแบบการแต่งกายไปพร้อมกับการบวกลบคูณหารแต่ละรูปแบบเหล่านี้หรือไม่ การอ่านเพื่อทราบข้อมูลเพิ่มเติมเกี่ยวกับการบวกลบคูณหาร 8 สไตล์ที่แตกต่างกันเช่น:

ครึ:

ชีวิตของคุณเป็นมากกว่าภาระกับภาระผูกพันการทำงานเวลาว่างแม้สำหรับลักษณะของคุณ ลักษณะที่ปรากฏเป็นรองหรือตติยภูมิในรายการของคุณ คุณต้องการเสื้อผ้าที่ง่ายและสะดวกสบายกว่าคนทันสมัย คุณมักไม่ได้ประสานสิ่งที่คุณสวมใส่มากขึ้นดังนั้นในดังกล่าวรีบร้อนหรือไม่ชอบที่จะตรวจสอบการสะท้อนของคุณบนกระจก คุณรับคู่ที่สะดวกสบายที่สุดของเสื้อผ้าบนจอแสดงผลและไม่ทราบการเดินออกมาในรองเท้าแตะ คุณมักร้านหน้าต่างโดยไม่สนใจส่วนบุคคลมาก สิ่งที่ glitters ไม่จับสายตาของคุณ คุณมีความสำคัญเป็นผลงานของคุณและการปฏิบัติจริงและความเป็นไปได้และความสะดวกสบายที่จะนำเสนอ คุณรักที่มีและไม่มีปริปากหรือเสียใจกับมัน!

ลำลอง:

คุณชอบที่จะให้ผมของคุณลงที่มากที่สุดเท่าที่มีความสะดวกสบายมากในผิวและความคุ้มค่าสะดวกสบายของคุณมากกว่าอะไร! คุณทำผลิตภัณฑ์ไม่แฟนซีในสมัยอยู่เสมอ มันมีให้เหมาะกับรสนิยมส่วนตัวของคุณไปยังดินแดนในตู้เสื้อผ้าของคุณ คุณชอบที่จะทำใจให้สบายกับ peeps ของคุณมากกว่ากาแฟเย็นหรือเบียร์ (ถ้าคุณอยู่ในวงเงินที่ได้รับอนุญาต) นินทาจับขึ้นกับรุ่นล่าสุดในกางเกงขาสั้นของคุณ! คุณกำลังวางกลับเมื่อมันมาถึงแฟชั่นเพื่อให้คุณกลมกล่อมสไตล์ของคุณเพื่อให้ปัจจัยความสนุกสนานเหมือนเดิมในขณะที่ทำให้ตัวเองคำสั่งผสมง่ายต่อการลื่น! คุณชอบสีและเงาฟรีไหล คุณรักพิมพ์หยักและป๋อรอบในกางเกงขาสั้นของคุณกับรองเท้ากีฬาหรือลำลองเสื้อยืดใน!

สาว / Boy Next Door:

ตาเป็นประกายของคุณและรอยยิ้มบุ๋มทำทุกพูดคุย! คุณมีง่ายไม่ซับซ้อนและน่าสนใจทางกับคนอื่น ๆ ; ลักษณะที่เป็นที่จดจำได้ง่ายโดยคุณกางเกงยีนส์เหงื่อยืดและผมน่าระทึกใจลวก! คุณมีง่ายไปอากาศเกี่ยวกับตัวเองซึ่งสะท้อนให้เห็นจากท่าทางและการแต่งกายของคุณเหมือนกัน คุณรักที่จะแบ่งปันเสียงหัวเราะกับทุกคนรอบ ๆ ตัวคุณกินออกไปกับคุณสาว ๆ และบางครั้งก็นินทา / เลวเกี่ยวกับผู้หญิงคนอื่น ๆ คุณชอบที่จะได้รับและให้ดอกไม้ช็อคโกแลตทำให้คุณไปที่อ่อนแอในหัวเข่าและคุณรักเก่าของคุณและจางหายไปวิธีกางเกงยีนส์ยิ่งกว่าสิ่งใดในชีวิตของคุณ! คุณจะรับรู้รอบหางม้าของคุณและเจาะหูน่ารักและเราไม่เครียดกับความจริงที่คุณ "น่ารัก" รอยยิ้ม!

Sporty:

คุณมีการใช้งานมากและชอบที่จะสะท้อนให้เห็นถึงเดียวกันจากความรู้สึกของการแต่งกาย กฎการทำงานที่สำคัญกว่าแฟชั่นและตู้เสื้อผ้าที่มีสีสันยังเป็นสินทรัพย์ของคุณ! คุณรักกางเกงติดตามของคุณและ drool / ร้านหน้าต่างทุกครั้งที่คุณผ่านโดย Adidas, Nike, Puma หรือ Reebok ร้าน นักกีฬาเย็นมีอิทธิพลต่อคุณมากพอกับรูปลักษณ์ของพวกเขาแข็งแรงในกางเกงขาสั้นหรือกระโปรงมินิที่จะทำให้คุณจะแจ้งให้ทราบด้วยตัวคุณเอง Sport-ดาวและสไตล์สปอร์ตของพวกเขาดึงดูดให้คุณเดินไปในสำหรับภาพยนตร์ในถุงเสื้อยืดและกางเกงขาสั้นของคุณ รองเท้าผ้าใบเป็นคู่ที่ดีที่สุดของรองเท้าที่คุณเคยเป็นเจ้าของและอยากให้คุณสามารถเดินเข้าไปในสำนักงานของคุณสวมใส่เหมือนกัน! คุณจะเห็น armbands และสายรัดข้อมือที่จะไม่เพียงเสริมสไตล์ แต่เชื่อว่าในนั้นสำหรับสาเหตุ คุณรักสี; ไม่ว่าจะเป็นเฉดสีที่สดใสหรือแม้แต่คนที่น่าเบื่อ … คุณก็รู้วิธีที่จะร่วมทีมพวกเขาขึ้นสำหรับ "ไป – ทะเยอทะยาน" มอง ทั้งหมดในทุกโดยไม่คำนึงถึงของการเล่นกีฬาที่คุณชื่นชอบที่คุณมองทุกบิตเป็นคนขี้ขลาดหรือสปอร์ตด้วยการปรากฏตัวของคุณ!

Goth:

คุณบูชาหินและโลหะหนัก, ความรักสีดำเล็บสี, หมึกพิมพ์ / รอยสัก, เจาะ, นามสกุลผม ฯลฯ คุณรักหนักแต่งหน้า, รองเท้า, ผมยุ่งและไลฟ์สไตล์โบฮีเมียน . ที่คุณรักดาวพังก์ร็อกและมีความพร้อมที่จะไปถึงขีด จำกัด ใด ๆ ที่จะได้รับโป๊กเกอร์ผมตรงกับผู้ที่เข้มขอบตาตา; ซึ่งจะทาสีในสโมคกี้ตาแต่งหน้า! คุณรักเสื้อผ้าขอบฝอยและหลายครั้งกรรไกรเสื้อผ้าของคุณเพื่อสะท้อนให้เห็นถึงความรู้สึกของคุณ คุณรักโทนสีเข้มและสีและจะใช้จ่ายเงินในกระเป๋าของคุณทั้งหมดจะไปตื้อ & # 39; s คอนเสิร์ต บู๊ทส์, กางเกงยีนส์ผอมกางเกงและเป็นที่รักที่ดีที่สุดของคุณและคุณไม่สามารถอยู่ได้โดยปราศจากแท้จริงพวกเขา!

เซ็กซี่:

คุณกำลังอุ้, จีบและยั่วยวนเป็นตัวเป็นตน! คุณรักเสื้อผ้าร่างกายกอดและมุ่งเน้นมากใน "แสดงสินทรัพย์" คุณอวดเพศอุทธรณ์ของคุณผ่านทางตู้เสื้อผ้าที่ประจบคุณ! คุณมีสติอย่างมากเกี่ยวกับรูปลักษณ์และสไตล์ของคุณที่คุณรักในการดูแลของรูปของคุณ; ห้องออกกำลังกายประจำ – คนที่ออกไปในความเป็นจริง! ใช่คุณไม่ชอบที่จะเป็นแบรนด์ซื่อสัตย์ แต่ถ้าไม่ใช่สินค้าที่มีตราสินค้าที่ทำให้คุณดูน่ากลัวแล้วมันดินแดนขึ้นมาในตู้เสื้อผ้าของคุณ ภาษากายของคุณคือ Communicator สำคัญของคุณ; และปรากฏภาพที่สมบูรณ์แบบเป็นความหลงใหลและความรักของคุณ คุณหวังว่าจะมีชื่อเสียงต่างๆสำหรับงบสไตล์ต่างๆและถ้าไม่มีความสุขกับที่คุณประดิษฐ์งบสไตล์ของคุณเอง!

เปรี้ยวจี๊ด

คุณชอบที่จะคิดนอกกรอบตามเชาวน์สไตล์ของคุณเองซึ่งอธิบายภายในของคุณเป็นมากกว่า เพียงแค่การเสริมความงามภายนอกของคุณ You are รุนแรงที่เปิดกว้างและความกล้าหาญ คุณชอบที่จะทดลองกับสไตล์และความรู้สึกของแฟชั่นของคุณผ่านการผสมผสาน-N-แข่งขันฟิวชั่น, ความคมชัดหรือแม้กระทั่งการแต่งกายฟุ่มเฟือย! Muse หรือแรงบันดาลใจของคุณสามารถเป็นอะไรก็ได้ออกจากสีฟ้า; ก็สามารถชักชวนให้คุณเติมแต่งกายของคุณตามอารมณ์ของคุณบรรยากาศนอกหรือแม้กระทั่งสายที่คุณชื่นชอบบทกวี! คุณผสมและตรงมากและหลายครั้งมันอาจจะไม่เป็นที่ชื่นชอบสำหรับทุกคนรอบ ๆ ตัวคุณหรือพวกเขาอาจจะไม่เข้าใจมุมมองของคุณ แต่โปรดอย่าสูญเสียหัวใจเช่นการแต่งกายการทดลองของคุณกำหนดคุณ; เหมือนพวกเขากล่าวว่าจะเป็นในสิ่งที่คุณอยู่!

Classy

ริและป้ายชื่อโก้เก๋ลอยรอบโลกของคุณและการใช้ชีวิตที่หรูหราและโอ้อวดเป็นวิธีชีวิตของคุณ คุณอักษรรักทักซิโด้และชุดสีดำเล็ก ๆ น้อย ๆ มากกว่าชีวิตของคุณ! splurging เป็นมือขวาของคุณและความเย้ายวนใจเป็นเชาวน์สไตล์ของคุณ คุณรักตัวเองและมีปัญหาในการใช้จ่ายสำหรับตัวเองเป็นทั้งใจที่เป็นไปได้ คุณทำชอบการกุศล; อย่างใดจะช่วยให้คุณมีสายดินและทำให้คุณมีความสุข! การสึกหรอล่าสุดออกแบบจะต้องมีในคอลเลกชันของคุณและคุณอัปเดตวอร์ดเสื้อคลุมที่มากที่สุดโดยทุก 6 เดือน คุณได้อย่างแม่นยำมีชุดการจัดสรรสำหรับทุกวันของคุณสวมเริ่มต้นจากชุดโยคะของคุณไปยังสระว่ายน้ำสวมใส่ไปชุดค็อกเทลหรือชุดของคุณ คุณสนุกกับชีวิตสูงสุดและมันแสดงให้เห็น!

Source by Nikhil S

 องค์ประกอบของจีนแบบดั้งเดิมในแฟชั่น

ในฐานะที่เราทุกคนรู้ว่าประเทศจีนเป็นประเทศที่มีประวัติศาสตร์อันยาวนาน อารยธรรมจีนโบราณให้กำเนิดสไตล์จีนที่ไม่ซ้ำกัน แฟชั่นสไตล์จีนเป็นรูปแบบขององค์ประกอบของจีนซึ่งเป็นไปตามที่กำหนดเองแบบดั้งเดิมและวัฒนธรรมตะวันออก การรวมกันขององค์ประกอบของจีนปรับตัวเข้ากับแนวโน้มของโลก โดยเฉพาะอย่างยิ่งหลังจากการแข่งขันกีฬาโอลิมปิก 2008, รองเท้าสไตล์จีนและเสื้อผ้าช้ากลายเป็นที่นิยม นักออกแบบระดับโลกหลายคนกำลังมุ่งเน้นไปที่การเพิ่มองค์ประกอบจีนแบบดั้งเดิมเป็นเทรนด์แฟชั่นใหม่

หลังจากที่ใช้เวลาส่วนใหญ่ในเมืองที่คึกคักผู้หญิงทันสมัยควรปล่อยให้จิตวิญญาณของพวกเขาผ่อนคลายในดินแดนบริสุทธิ์และหาพื้นที่ที่เงียบสงบสำหรับตัวเอง สำหรับหลาย ๆ คนมันเป็นเรื่องยากที่จะบรรลุเป้าหมายนี้ นักออกแบบอาวุโสดั้งเดิมใช้ผ้าไหมผ้าฝ้ายเป็นวัสดุหลักที่จะทำให้เสื้อผ้าบางและระบายอากาศที่ทำให้ผู้ใช้รู้สึกสบายและผ่อนคลายในเวลาเดียวกันยึดมั่นในจิตวิญญาณของพวกเขา เสื้อผ้าจีนโมเดิร์นได้รับการออกแบบด้วยโทนสีอ่อนและการแสดงภาพที่สวยงามและสง่างาม คนจีนแสวงหาเสรีภาพและความเสมอภาควิถีชีวิตเช่นเดียวกับธรรมชาติของเซนซึ่งเป็นที่เรียบง่าย แต่มีความหมายลึกซึ้ง

ได้รับการออกแบบสำหรับหญิงสาวในเมืองที่ทันสมัยและเต็มพิจารณาทุกแง่มุมของชีวิตทุกช่วงของอุปกรณ์จีนโบราณสไตล์ปรากฏในการแสดงออก ผู้หญิงที่อาศัยอยู่ในแม่น้ำแยงซี Delta มีการใช้ในการสวมใส่ดอกไม้ปักรองเท้าแบน ด้วยการทาน้ำมันร่มกระดาษในมือเป็นสาวสวยเดินอยู่ในซอยที่เงียบสงบยาวเช่นเดียวกับรูปแบบคลาสสิกที่น่าสนใจ

ในเวลาเดียวกันที่นิยมสไตล์จีนเครื่องประดับทำด้วยมือยังกลายเป็นที่นิยม ในพื้นที่ตอนกลางของประเทศจีนแม่บ้านบางคนใช้วิธีการเดิมที่จะทำให้จีนกระเป๋าสไตล์ผ้าใบซึ่งได้รับการต้อนรับนักท่องเที่ยวจากทั่วทุกมุมโลก ในความเป็นจริงความรู้สึกแฟชั่นสไตล์จีนคือการดำเนินการไปข้างหน้าประเทศจีน & # 39; s ห้าพันปีของวัฒนธรรมที่สวยงามและเอกลักษณ์ ยกตัวอย่างเช่นประเทศจีนเป็นบ้านเกิดของสีแดง, สีแดงเป็นส่วนที่สำคัญมากของที่กำหนดเองแบบดั้งเดิม มาจากประเทศจีน & # 39; s มงคลสีแดง, สีแดงเป็นสีของตกแต่งเทศกาลและอธิษฐานเพื่อสวัสดิการ อีกตัวอย่างหนึ่งคือจีนรูปแบบการแต่งกายการพิมพ์แห่งชาติมีความแตกต่างจากแนวคิดของการแต่งกายตะวันตกในการทำงาน, คุณลักษณะที่ใหญ่ที่สุดของมันคือพระพรของความหมายแฝง สำคัญอยู่ในการรักษาบุคลิกภาพที่แตกต่างของประเทศและสไตล์ของกลุ่มชาติพันธุ์ที่ไม่ซ้ำกัน

ตอนนี้องค์ประกอบของจีนในเสื้อผ้าและเครื่องประดับได้มาถึงเวทีแฟชั่นโลกที่ผู้คนมากขึ้นมีการมุ่งเน้นไปที่ตาของพวกเขาไปยังประเทศประวัติศาสตร์ไม่ซ้ำกันซึ่ง มีเสน่ห์ทางวัฒนธรรมที่เป็นเอกลักษณ์และลักษณะบุคลิกภาพ

Source by May Li

 แฟชั่นหรือความสะดวกสบาย – ซึ่งเป็นสิ่งสำคัญมากขึ้น?

มัน & # 39; s ทั่วนิตยสารมักให้ความสำคัญในโทรทัศน์และแม้กระทั่งหนังสือพิมพ์บางฉบับอยู่ในเกม คำแนะนำเกี่ยวกับสิ่งที่สวมใส่และสิ่งที่ไม่สวมใส่ คนรอบตัวเรามีแนวโน้มที่จะมีความสุขทุกเกินไปที่จะแบ่งปันความคิดของพวกเขาในชุดของเรา มัน & # 39; s ยากที่จะหลีกเลี่ยงเพราะข้อความเป็นทุกที่และถ้าเราไม่ตามเทรนด์ที่เรา & # 39; Re บอกเรา & # 39; ve "ให้ตัวเองไป"

แต่มันไม่ได้เรื่องจริงๆ? หลังจากที่ทุกวัตถุประสงค์หลักของเสื้อผ้าที่จะทำให้เราอบอุ่นและปลอดภัยจากสภาพแวดล้อมที่ล้อมรอบเรา เสื้อผ้าจะหมายถึงการทำงาน โดยไม่ต้องขนหรือขนที่จะทำให้เราสะดวกสบายเราพึ่งพาวัสดุที่แตกต่างในการทำงานสำหรับเรา แน่นอนมันเป็นสิ่งที่ดีเมื่อเสื้อผ้าดูน่าสนใจ แต่ไม่ว่าสิ่งที่น่าสนใจไม่มีคือถ้ามันไม่ได้รู้สึกรื่นรมย์กับผิวและถ้ามันเป็นความเจ็บปวดที่จะสวมใส่เหตุผลที่เราควรอยู่ภายใต้ตัวเองไปเพียงเพราะมัน & # 39; s แฟชั่น ?

งบแฟชั่น

หนึ่งได้แบ่งผู้หญิง & # 39; s ความคิดเห็นมานานหลายทศวรรษ – รองเท้าส้นสูง ผู้หญิงบางคนสวมใส่พวกเขาเพราะมัน & # 39; s คิดโดยทั่วไปว่าพวกเขาทำให้ขาดูดี บางคนสวมใส่พวกเขาเพราะพวกเขาทำให้คุณดูสูง บางคนจริงหาพวกเขาสะดวกสบายในการสวมใส่ในขณะที่คนอื่น ๆ ไม่สามารถจัดการที่จะเดินมากกว่าไม่กี่ขั้นตอนในพวกเขาโดยไม่ต้องบิดข้อเท้า พวกเขาสามารถทำให้เกิดปัญหาเท้าขาและอาการปวดหลังทั้งหมดในชื่อของแฟชั่น มันคุ้มค่าหรือไม่

คำตอบไม่เป็นที่ตรงไปตรงมาอย่างที่ดูเหมือนว่า โดยทั่วไปที่มีอายุมากกว่าที่เราได้รับน้อยกว่าที่เราดูแลเกี่ยวกับสิ่งที่ & # 39; s ในและสิ่งที่ & # 39; s ออก เรา & # 39; ได้ตัดสินใจในสิ่งที่เราชอบที่จะสวมใส่และสิ่งที่เรารู้สึกสะดวกสบายดังนั้นเมื่อเราไปเที่ยวช้อปปิ้งเรา & # 39; ใหม่มีแนวโน้มที่จะได้รับเพิ่มเติมจากเดียวกันหรือคล้ายกัน เราอาจได้รับเป็นครั้งคราวรายการ "แฟนซี" สำหรับโอกาสพิเศษ แต่ถ้าเราชอบกางเกงยีนส์และการฝึกอบรมของเราที่ & # 39; s สิ่งที่เราจะกลับไปในวันที่ตามวัน

เหมือนอุตสาหกรรมใด ๆ แฟชั่นเป็นเรื่องเกี่ยวกับเงิน การเปลี่ยนแปลงอย่างต่อเนื่องในแนวโน้มที่ทำให้คนเปลี่ยนเนื้อหาของตู้เสื้อผ้าของพวกเขาตลอดทั้งปีที่ถูกออกแบบมาเพื่อให้เราการใช้จ่ายเงินของเรา หากนิตยสารแฟชั่นบอกกับเราว่าล่าสุดต้องมีในความเป็นจริงเช่นเดียวต้องมีเป็นปีที่แล้วและปีก่อนหน้านั้นคนเท่านั้นที่จะเข้ามาแทนที่รายการว่าถ้ามันได้รับความเสียหายหรือถ้ามันไม่เหมาะสมอีกต่อไป เพื่อให้ลูกค้าบนเท้าของพวกเขาและเพื่อให้คนในอุตสาหกรรมในการทำงานแฟชั่นจะต้องให้การพัฒนา

นั่นไม่ได้หมายความว่าเราจะต้องทำตาม ไม่เว้นแต่เราต้องการที่จะ มี & # 39; s จุดในการซื้อเสื้อผ้าไม่เพียงเพราะพวกเขา & # 39; ใหม่อินเทรนด์ถ้าเราไม่สามารถจ่ายได้หรือยาวจะทำเช่นนั้น ใช่, เสื้อผ้าสวยสามารถช่วยเมื่อเราต้องการที่จะดึงดูดคู่ แต่ถ้าพันธมิตรที่เป็นส่วนหนึ่งของอุตสาหกรรมแฟชั่นหรือคนที่เป็นไปตามแนวโน้มล่าสุดเพื่อจุดที่พวกเขา & # 39; อีกครั้งน่าจะดูแลทั้งหมดที่มาก

คำแนะนำของฉันเป็นไปเพื่อสิ่งที่คุณต้องการโดยไม่คำนึงถึงสิ่งที่สื่อบอกคุณที่จะสวมใส่ หากคุณต้องการที่จะดูดีเพียงเกี่ยวกับอะไรจะทำงานถ้ามัน & # 39; s เหมาะสำหรับประเภทของร่างกายและ skintone ของคุณ ถ้าคุณชอบการแต่งตัวเพื่อสร้างความประทับใจไปได้ ถ้าคุณชอบรองเท้าส้นสูงของคุณไปได้ (แม้ว่าฉันจะไม่สวมใส่ได้ตลอดเวลา – ให้เท้าของคุณแบ่งพวกเขาสมควรได้) ถ้าคุณชอบเสื้อผ้าของคุณทำเพื่อความสะดวกสบายให้ความรู้สึกอิสระ อย่าให้ใครบอกคุณว่าคุณ & # 39; ได้ปล่อยให้ตัวเองไปเพียงเพราะคุณต้องการที่ท็อปส์ซูคลุมด้วยผ้าของคุณ พวกเขาไม่จำเป็นต้องสวมใส่พวกเขา

ทุกคนควรจะเป็นอิสระในการแต่งตัววิธีการที่พวกเขาต้องการ ถ้าคุณชอบสิ่งที่คุณสวมใส่มันจะช่วยให้คุณรู้สึกมั่นใจและที่ & # 39; s ไกลน่าสนใจกว่าการแต่งกายที่ออกแบบใหม่ล่าสุด

Source by Kit Marsters

Evolving Fashion Trends – Then and Now

Well Well, not quite an understatement, if someone thinks that the fashion in India has come of age, and over the past few decades, there has been a complete transformation of thought to what as it was perceived how the latest trends in Indian fashion has transformed a global brand.

India is a country with a legacy of old age and wear known for producing some of the best works of the complexity of the world, but there seems to be a long way

How it All Began-

over the years has been dominated by popular Bollywood trends in the fashion scene Madhubala & # 39; s-Anarkali kurtas and churidars look like Mughal-e-Azam (1960), a purple embroidered sari Madhuri Dixit wore in Hum Aapke Hain Koun. Thus, by taking a cue form the rich and moving history and royal flavor was designed costumes for movies or social events easier for Indian designers and Indian clothes that mark all over the world.

Change the birth of fashion

Moreover, it was not until the birth of the '80s was the period when the first generation of Indian fashion designers began to emerge, including Satya Paul . Research shows that the plans and groups some of the world & # 39; s most talented designers, proves that- just part of some of these "new" Retro-culture trends in fashion yesteryears bring it back to the present time.

The "female factor" – The largest impact The changing fashion

Fashion & always women-centered, there is no doubt that when a woman dressed in traditional "shit" that makes him a sensual and beautiful. Of course, this explains the high degree to which Indian woman was the center of attraction to all that is fashion and social change.Today & # 39; Saree & # 39; no more to cut clothes for women that it once used to be, and even women in their 30s today find it does not wear a Saree as practical as it is not used to it. No wonder that the offices of an emerging India "sari Day" is celebrated as a special day. Thus, some of these "new" trends regarding today's sari aka 'lehenga' apt one simply reminds Cosmo culture, which is reminiscent of a bygone age.

fashion! Now & Then-

So based on the above it is clear that the influence of Western culture in the young fashion special touch, see today & # 39; and equipment that is trying to find the balance between the original and traditional type, which again demonstrates the blending of the old and the new. So, what was once worn as part of everyday life was shared clothing, it seems that now it is somewhat of a social get together clothes. In fact, the earliest signs of coming together of Western fashion and the Indian dressing was observed when the Indian government opened the National Institute of Fashion Technology (NIR) Delhi by using the Fashion Institute of Technology, New York

This was the a paradigm shift that the Indian fashion industry, as it now is an official recognition of the new forms of traditional style influenced by Western culture, which is the force generated many a lot of new fashion ideas and concepts, and other popular fashion accessories for women.

Therefore, new ways of isolating the stem came to be known for a day and now pairing up with a fusion wear a dhoti pants with the new trend, which is currently promoting, fashion houses are uber crowd. What was once a plain salwar kameez suits today Anarkali salwar suits are worn by many young women which make them look elegant and allows them to opt for bright colors and bohemian designs.

Well, it & # 39; s all coming back, fashion thrown back to the & # 39; retro charm pendants & # 39; A & # 39; 90s, & # 39; baggy pants & # 39; & # 39; 70s and even the & # 39; long-sleeved flashy & # 39; It can be traced back to the 18th century. With so much happening just seem to be spoiled for choice, because change is good and everyone wants to migrate the old and the new.

Thus Crop tops, shoulder pads and even Covers sees the return. Additionally, vibrant, healthy shoulders a huge trend among women in business & # 39; 80s and has a lot of corporate uniforms working women. And again, yoga pants, leggings and tight crop tops have become a common trend, I think the credit goes to the sporty appeal.

Thus, the new ideas do not succumb to the tradition of past philosophies which are brought from one generation to the next. Rather, the new idea is to befriend the ethnic style of a bygone era & philosophies regarding use them in the mood for today & # 39 in the modern sense; s fashion.

Finally, if I can say, "changing fashion a law change itself."

Source by Komal Agrawal

Women & # 39; s Clothing – Today & # 39; s fashion

Today & # 39; s Women & # 39; s ultimate depiction of a woman's clothing line & # 39; s body that will make her all the stylish and glamorous. Look for the lessons of the Women & # 39; s clothing and the cardinal rules of dressing up in relation to your body shape as you read.

1. The Summer style

The heat is! Drag a plain T-shirt and khaki. – Oh, do not even try. Plain T-shirt is boring to beat the heat. Get load and do the colors. Summer is a strange pattern mixes, wild and exotic colors. Try some batiks or embroidered fabric tops, custom-patterned skirt or dress, the beautiful rich color ruffles. If you want to continue to stick to jeans, pair it with off-the-shoulder tunic cover.

2. The simple but elegant style

dressing sexy does not always mean micro mini skirts and super tight tube tops. Try some sassy classic look. Let loose, not tight. Full-skirted, not gripping. Flatter loose a long, full-skirted dress that will go to the altitude and do not be afraid to stand out. Slim and tall women belted dress look good stiff pleats that are so forties look.

3 heads style

Who says only kids dress sweet and funky? Deducts real age 8-10 years for color, swooshy dress that will make you feel dancing the Mary Poppins & # 39; beat. It & # 39; It s okay to dress sweet and funky as long as you know where to wear it and the right accessories to go with it.

4. One of a kind find

The perfect way to make a fashion statement to try women & # 39; s clothes, hot and seem only to itself. Floral and metal studs are classic embellishment combos to the unusual fabric.

5. shape up!

Covering up is not flattering. And broad expanses of fabric emphasize body shape and size. Bare backs, knee-length or shorter skirt, v-neck tops and three-quarter sleeved shirts help you show up in some form. The most flattering for women & # 39; s garments straight leg or boot cut jeans that sit on the hips, waist or just below the hip bone. And remember that the full top and bottom round shapes will look around a bit.

6. Red alert !!!

Every woman & # 39; s clothing diary of style, classic red color that never bored anyone. He embodies power, bold confidence and certified flattering trickery in the figure, as the incarnation of a deeper color. Also, there is an amazing power to absorb and hide in the darkness to the light.

7. black, if you & # 39; doubtful.

True, black makes everyone look slimmer. This is to be the safest color. Take note of this, black will never fade in the language of fashion, especially women & # 39; s clothes.

8. Look at big shift

Shift dresses with a slimming effect because they are constructed darts in the next line and seams that enhances curve and waist-shaped. Most of the change of clothes or knee-length or shorter. But all lengths to have the same universal slimming effect.

There you have it. I hope you helpful tips and lessons Women & # 39; s clothes. So, dress and feel good in any size!

Source by Mark Dietzel

Western influence Indian Fashion Wear

Due to the British colonization of India, India & # 39; s culture is influenced by the West. The globalization of Indian fashion today is not a reflection of Western influence. Halter tops, handkerchiefs cut kurtas, etc. common today have become an integral part of a & # 39; s cabinet. The 28 states, 7 union territories and several dialects of India on the ground and big differences in each state has its own unique way.

Traditional sarees, blouses, salwar kameezes and necklines have undergone great changes. The latest trend in Indian fashion has a small West. Indian fashion designers are working every day to meet the new demands of the market. Let's see some Western influences in Indian dresses.

The short style of Kurtis

A few years ago, among bold prints of traditional Kurtis were popular with the masses. Although it is still in demand, but short style halter necklines Kurtis to give a tough competition to traditional counterpart. Previously worn with Kurtis chudidars but today they are wearing jeans to the latest Indian fashion. Better a celebrity to the girl next door, short style Kurtis anger. Floor length anarkalis in high demand these days.

Casual corrugated Crepes & A-lined skirts

lehengas always loved among the ladies all ages. traditional embroidered lehenga one of best Indian bridal wear. However, lehengas transformed casual crepe pleated and lined skirt, which would be useful for a party or social gathering in an informal meeting.

lehenga style Half Saree

Saree is the most traditional Indian attire. Sarees perfect to wear during weddings, religious functions and parties. However, the latest Indian fashion has seen the evolution of a new style that combines both saree sari and lehenga wear one. It can capture everybody & # 39; s attention. This type of sari lehenga style saree known half. This is quite convenient for those who are not familiar with the traditional sari hanging.

Strap Halter Neck & Blouses

past, and now, short-sleeved or long-sleeved blouse is very popular with the ladies. Today, however, blouses and halter neck straps style began inroads. These types of blouses have become very common and in high demand.

Denims

Denims are very popular with men and women in India. Earlier, party clothes was a common sight. Although it still has a lot of parties, but today, even in the offices, there is no dearth of people wearing jeans. A number of international brand jeans sold in India, and every day the market is witnessing the arrival of a new design.

There are always new styles that are developing over time. The western influenced Indian clothes make them fashionable and elegant. A new design can grow anywhere. It's up to us to adapt to the changing according to your own style, comfort, preference and choice.

Source by Priyanka Todi

Fashion yesterday and today

we live in a world surrounded by many things to like about the technology and the latest gadgets or the latest fashions. And fashion today its importance is felt in almost every sector of life. Fashion can be divided into two groups called: one group follows the fashion trends and adopt them, and the other group who create fashion and style statements for the others to follow them. It should also be extended to another man who rarely has anything to do with fashion trends, but also to follow their own style, their own unique personality; add one more style in the fashion world.

Fashion is not just a cosmetic and make up or hairstyle. This created a kind of charisma good in anything you wear, and it's the magic created the right kind of accessories to go with the clothes and foot wear, making it a pleasant image. Many times, people who can not afford that expensive clothes look their best in their casual attire, just by presenting themselves in this way creates the aura of refinement and around them the confidence of looking good.

There are many forms of fashion and trends are constantly changing with the seasons. A & # 39; early 60-ies, 70, has been a huge change in the form of this millennium, looks and thoughts about fashion trends.

India, a lot of fashion influenced by the Hindi film industry, popularly known as Bollywood. The trends that have changed the course of time is quite visible in the cinemas of the 60s and 70s and how they have evolved in different forms in bringing about the style, which is able to track the general public. People APEDA west from very early times, and this was no exception. The clothes are made in the 60s and 70s is also influenced by the western countries and, in a traditional relationship. Bell Bottoms, scarf and hair style was very popular back then as an icon of style. Later in the 80s and 90s, sizzling fashion world like never before. There was a desire for people to be different, elegant and modern, and I could see toward the prospects equipment, new styles, hair, makeup, accessories such as purses, earrings, necklaces, proper footwear, etc.

every new thing is people's awareness that was marketed and copy the styles of Bollywood idols. Bollywood started as a platform for theater artists and went on to become a marketed to young and aspiring for a career in film and fashion industry. It gave the youth of today to emphasize the fashion world. Art and music have become inseparable in the past, and so deeply rooted in still more features and options.

Today fashion, art, music, designer, dancing, etc. all have a place in the industry and people can choose to take up any profession related to the industry. School activities and educational cooperation outside the Art and music have long implemented various courses are now better work in these areas. There are also different acting schools and small screen, ie television has opened up avenues to bring out the talent of young minds through a variety of platforms for music and dance. This innovation thousands of jobs and work in the fashion industry. We see the trends of the fashion houses also brought to the regular seasons to illustrate the invention, many of which are popularized by FTV, Zee Trendz and TLC channels. You'll also get a glimpse of the stylish outfits through these shows that the model is present. Today is one of the modeling platform, is a force in the fashion world.

Yester years of fashion was limited to just the actors in the film, or those that are bold enough to carry themselves in public that they are considered fashionable. Others just behind close doors courted. Slowly times began to change, he saw that she was showing off the style of a traditional embroidered saree with a blouse and a different neck styles. Then I saw draped over a sari in different styles such as Bengali style or Gujarati style, etc. The women's liberation choosing freedom and I can see that the appearance of a high-heeled shoe or handbag she carried out, or, as he took part or the hair and makeup, she wore. All of these changes will result in a salwar kameez churidhars the invention and finally in fashion dress was outdoors. Women accepted the fact that there was nothing wrong with looking good, and people naturally liked that side of the attractive women and fantasized about the idea more than their spouses.

This change will bring the audience very well in fashion and huge market has been created to meet the demands of the public. Today will create a new fashion style special appearance of a person, and abide by the latest trends seen in the market. This industry is popular for its glamor, and the mixture was placed Indian tradition and culture of the designer wear to the presentation of the models.

People like to experiment with different textures of the materials used in the garments, and so designers a wide collection of clothes for them using all kinds of clothes. There is the traditional Khadi and silk combination is currently creating waves can be seen of men & # 39; s and women & # 39; s wear. Then there is the embroidery work Zardosi, swarovski studded tops and lehangas and more work stoned bridal sarees collection etc. Then the most sought after materials such as cotton, polyester, chiffon, crushed materials used in a variety of designs and styles destructive idols.

There is always hope for the designers that young people are ready for change in fashion and we are pleased to keep up with the trend, the fusion of Indian and Western mix of fashionable wear. It is also very practical for today's youth in their own sense of style for a particular occasion. Be it a party or a marriage, or casual look, they want the best and they believe the best looking. And to achieve this, people are going one step in ensuring that everything in their wardrobe for any occasion.

Apart from the stylish clothes and fashion that are currently the most popular people want to try something that is associated with the prospects. So the market is headed your friend a woman- The Hand Bag or purse. The fresh look of a purse with wonderful colors and elegant features such as the jazzy chain handle or zipper pocket on many different shapes attracted the audience like never before. And rising demand, prices of branded wallet has become mandatory for every woman to complete the purchase. So the other accessories are lined by establishing their place in the market. Only a few recalled the earrings and necklaces, a variety of belts, handmade bracelet and brooch, a stiletto and amazing embroidered, party wear slippers and brotherly great durable shoe that looks a perfect cowboy etc.

fashion has always been a very interesting topic for women, and now the trend has attacked the men compete in the future a more attractive appearance worthy of the fashion world to make it a full-blown thing acceptable to all genres of people.

stood out Chavadi C

Bangalore

Source by Kiriti Chandan Chavadi

What's avant-garde fashion?

According to the dictionary it is a current avant-garde artistic trends, which is fighting against the already known and accepted forms and traditions, suggesting a revolutionary formula. In other words, the avant-garde can be seen as an innovative art movements that came out against some of the spirit of rebellion and denial of traditionalism. It has become synonymous with innovation, progress and rebellion.

The fashion, avant-garde style is defined through personality. Many designers have been asked whether this style and they all have a certain term to define: a sophisticated, mysterious, scary, exciting, striking.The supplements must be very contemporary, unusual but stylish. All clothing must be matched with hats, belts and shoes of the most unusual shapes.

The models are intimidated because of what they wear too normal image. Avant-garde fashion means a small theater. Most of the time, the clothes can not be worn on the street, because they are a colorful style. They are very innovative and can be a bit shocking. Somehow, this style is not only to fashion. This means that the mix between fashion and avant-garde fashion art.The teaches women of a certain behavior.

is unusual avant-garde clothes, which attract the eye and not let fade into the crowd. In fact, when we discuss avant-garde fashion, do not just talk about the dress. In the end, the result must be a form of avant-garde. For this reason, the make-up should go hand in hand clothes.

The make-up is to express something new, unexpected, even exotic. The cab of the avant-garde style was tied to fashion items for men and specially for them.

At the beginning, women were the perfect model to highlight these innovative ideas. Little by little, the designers extended to humans. First, they wanted to surprise you with their clothes, and subsequently every little detail counts. An example might be the boots specifically for them. The mixture of styles, the first tendency of rejection, and the madness of wearing some reactions encountered.

Source by Jack Wogan

Tuscan-style clothing

one of the most popular styles today Tuscan style. This style is really about Tuscany. Tuscany is a region which is located near the middle of Italy. Well-known for its breathtaking scenery, wonderful food and excellent wine tasting. The charm of the medieval castles, fortresses and cities are also noteworthy. If you are Italian, it is a Tuscan-style clothing is a great way to pay tribute to your heritage. It's also a great way to show the simple rural elegance. When you go to the malls and stores in search of clothes, go to pieces in earth tones like red and gold. You can also opt for shades of purple, green and burnt amber.

The Tuscan style is very prominent in recent times. In fact, a fashion show in honor of this style was recently held in June last year, where Jill Sander and Haider Ackermann were important guests of the 78th Pitti Uomo. Designs for men and women were presented. Nevertheless, if you think that the Tuscan style just for women, then think again. Design specifically for men just as wonderful. Many fashion models have been several designs modeled on the catwalks. In addition, the world-famous fashion designer has teamed up with popular businesses to this fashion. Sunni Varma, for example, is a renowned fashion designer, which men of such plans.

This is evident in the Tuscan style footwear as well. Apart from clothes and accessories, women's shoes also need to complete the lineup. If a woman who always keeps in fashion, and a wild pair of sandals you need. The rounded nose and the back-post sandals zipper not only convenient, but they can also help you achieve the Tuscan style. Do not worry if you do not have enough money to buy genuine leather. Human or synthetic leather is fine. You may sandals, which features leather upper, man-made insoles, foot man-made and man-made lining.

The Tuscan style is really elegant and classy. This is perfect for casual and formal wedding dates. It's actually perfect for almost any occasion. However, it is not just the Italians. In fact, it has been adjusted to a lot of people of different nationalities. Dresses, blouses, skirts and other clothing are widely available in the Tuscan style. These pieces are feminine, flowery touches easily recognizable. So, you can find them in clothing stores, shopping malls, boutiques and in no time. You can also make the Internet if you have time to look around, or simply can not find anything you like in the offline stores.

Source by Joey Caparas

Why fashion is always changing

affects everyone in fashion to some extent. At the beginning of the period when supermodel, fashion or glamor can be categorized in common. Today, the fast fashion, trend less comfortable and personal. Street fashion as one of the most popular forms, but rather reflects your personality and lifestyle, such as trends in general. As social media offered ample ways for people to learn about trends happening right now, fashion is really misshapen. Hollywood stars Facebook and Twitter updates almost every day, including what you wear. Thus Stars set fashion trends. However, the stars are not the only people only openly express their fashion style. Bloggers fashion, not only professionals, but also ordinary people can send your fashion style in the world. One moment, fashion has truly become everyday, everywhere and everyone.

In the information age, and much more globalized world community, fashion has transformed its prospects and the concept as it begins different cultures representing many types of elements. For example, in the 1980s, jeans were monopolized youth culture not only in the US but in other countries, especially in East Asian countries like Japan and Korea. Now, the US is no longer the standard style of designers from different ethnic backgrounds into their own outlook for the designer. In addition, in this globalized world, many, ethnicity is not the only factor that affects the trend of fashion, as it was decades ago. Now, it is driven by people's taste, lifestyle and experience. For example, Alexander Wang & # 39; and the Simple Network Women & # 39; s look has won many fans of minimalism. Thus, it is possible to fashion & # 39; s career will be better appeal to people & # 39; s lifestyle and social trends.

In addition, much of today's fashion has evolved to embody personal brand. Everyone & # 39; and his unique style can be called fashion. For example, the original punk styles socially disgruntled youth & # 39; s now been taken up even couture designers. Decades ago, it was the fashion to the general rules, such as that women and men should wear. Today, fashion is not strictly dictated by gender. There has emerged a new class of more unisex fashion clothing lines which can be worn both sexes.

This kind of fashion has been received extremely popular among men and women more equations. Women are more choices than ever before.

Not only the adults, the children's own fashion. Despite the fact that mimics what worn by adults, children & # 39; s fashion has also been marketed widely. Children & # 39; s fashion is highly influenced by the adult fashions. Many adults also have a designer brand of children & # 39; s turn to follow closely the trends in the adult.

Fashion styles have changed, allowing more freedom of choice. The price of fashion has also changed. Before, fashionable clothing meant high prices. Now, a fashionable piece of clothing does not have to be expensive. Brands such as Forever 21, J. Crew, Target clothing, etc. offer couture style dress is very affordable price. Simply put, the price does not equal good style, and good shape anymore.

Fashion was fundamentally not only the concept of fashion, but also the price and availability.

Source by Jerric Chong